Participante expone su proyecto en el pitching.

DocsBarcelona a IDFA · Presentació de projectes catalans + Meeting Rooms

Al Pitching Upcoming Catalan Docs, organitzat conjuntament amb Catalan Films i a l'IDFA Forum

Indústria

Upcoming Catalan Docs

Una selecció de 5 projectes de producció catalana tindran l'oportunitat de ser presentats pels seus equips a la indústria internacional al Pitching Upcoming Catalan Docs, organitzat per Catalan Films i DocsBarcelona.

Les produccions seleccionades són Ole mi coño, dirigit per Patricia Franquesa, una producció de Gadea Films i Ringo Media; Tolyatti Adrift, dirigit per Laura Sisteró, una producció de Boogaloo Films; Pepi Fandango, de Lucija Stojevic, produït per Noon Films; I am, de Patricia M. Félix, una producció de Wknd i Diana Toucedo Films; i Muyeres, dirigit per Marta Lallana, produït per Corte y Confección de películas. https://docsbarcelona.com/storage/uploads/IDFA-PROJECTS.gif

Més informació dels projectes

Si vols conèixer els projectes, et convidem a assistir a l'activitat que es celebrarà online el 25 de novembre a les 14h. Per assistir-hi és necessari tenir l'Industry Pass d'IDFA.

Meeting Rooms a l'IDFA Forum

Diego Mas Trelles, cap d’indústria de DocsBarcelona, moderarà un dels espais de trobada informals d'IDFA, dins l'IDFA Forum Catch up room organitzat conjuntament amb Nordisk Panorama. Un espai per trobar-nos virtualment, parlar i compartir experiències al voltant del món documental en aquest any tan diferent.

Quan: 16 de novembre de 16:00 a 16:45
Important: Per assistir és necessari tenir l'"Industry Pass" d'IDFA