Forum
Activitats de finançament

DocsBarcelona Industry Forum és l’espai on participants presenten els seus projectes en busca de finançament, davant d’un panell de decision makers, finançadors i distrubuidores. Fins a quatre activitats diferents formen part del DocsBarcelona Industry Forum: Public Pitch, Rough Cut Pitch, Speed Meetings, i el nou New Tech Pitch.

Public Pitch

9 de maig de 2024 a les 10:30

Els projectes seleccionats pujaran a l’escenari davant d'un panell d’experts, format pels finançadors convidats en aquesta edició: commissioning Editors, fons de finançament, agents de vendes, programadors de festivals i distribuïdores d’arreu del món. Cada projecte seleccionat farà una presentació on exposarà el seu…

Rough Cut Pitch

7 de maig de 2024 a les 15:00

Una selecció de 4 projectes de no-ficció en estat de rough cut, es presentaran davant d'un gran panell de finançadors i experts del sector d’arreu del món, interessats en projectes en aquesta fase.

New Tech Pitch

8 de maig de 2024 a les 9:30

El New Tech Pitch se celebrarà per primera vegada en l'edició 2024 i és organitzat en col·laboració amb el festival Sónar+D. Una selecció de 4 projectes de no-ficció que inclouen tecnologies emergents es presentaran davant d'un panell de finançadors i experts del sector d’arreu del món, interessats en projectes…

Speed Meetings

7 de maig de 2024 a les 10:00

Els projectes seleccionats es reuniran individualment, de manera presencial o en línia, durant 15 minuts amb finançadors i altres experts. Les reunions s'organitzaran prèviament i tenen l’objectiu d'establir els acords que faran possible que els projectes seleccionats es converteixin aviat en pel·lícules.