Finestres d'Explotació

DocsBarcelona distribueix les pel·lícules en catàleg en 4 finestres: en sales, a televisió, en plataformes vod i en home-video. Comptem amb la xarxa de distribució de documentals més gran d'Europa i treballem amb les principals plataformes de tot l'estat.

Seccions

Des de l'any 2005 DocsBarcelona té la xarxa de distribució de documentals més gran d'Europa amb més de 70 sales arreu d'Espanya, anomenada Docs del Mes. A banda, també gestiona mostres i projeccions puntuals en sales comercials i no comercials.

DocsBarcelona disposa dels drets d'explotació a televisió, tant en obert com en televisió de pagament d'un llarg llistat de títols. Habitualment treballem amb TV3, Betevé, Movistar +, 8TV.

Gran part del catàleg de DocsBarcelona Distribution esta disponible en plataformes VOD online. Totes les pel·lícules del catàleg s’estrenen a la plataforma Filmin, i moltes d’elles es troben disponibles també a Movistar, Amazon Prime Video o Rakuten.

Amb la col·laboració de Cameo, DocsBarcelona Distribution llança alguns dels títols del catàleg en DVD. Aquests DVD es distribueixen en diferents punts de venda: FNAC, MediaMarkt, El Corte Inglés, Amazon, La Central, i Lliberia Laie.