Público en una de las salas del Docs del Mes

El Docs del Mes reactiva la seva activitat al setembre

"Honeyland" serà la primera pel·lícula de la programació

Docs del Mes

A causa de la situació actual amb el COVID-19 i la incertesa de la seva evolució, el Docs del Mes ha decidit posposar les seves properes estrenes per tal de posar per davant la salut del seu públic, la continuïtat del seu equip, la sostenibilitat del projecte i alhora garantir la qualitat i diversitat de continguts de cara les sales que formen la xarxa. Per aquest motiu les properes estrenes es posposaran fins al mes de setembre 2020.

Tots aquest canvis s’han produït després d’una profunda reflexió, conjuntament amb els nostres principals col·laboradors, a qui agraïm el seu suport. Actualment, estem treballant amb la voluntat de fer arribar la programació al nostre públic i de continuar donant oportunitats als projectes en desenvolupament, també en aquests temps especialment complicats per al sector audiovisual i documental.

Les tres pel·lícules programades per als mesos d'abril, maig i juny s’han posposat i ocuparan l’espai dels mesos de setembre, octubre i novembre. Aquesta decisió farà que enguany s’estrenin tres documentals menys a la xarxa de 70 sales de l’Estat (10 a Barcelona), però s’evita la saturació de contingut la propera tardor.

El proper 3 de setembre s'estrena Honeyland als Cinemes Girona de Barcelona. Esperem retrobar-nos aviat en alguna de les projeccions.