Coneix els projectes seleccionats d'Industry 2024

El mercat professional del DocsBarcelona tindrà lloc del 6 al 10 de maig

Indústria

Ens alegra poder anunciar ja els projectes que han estat seleccionats per a participar en el programa d’Industry de la 27ª edició del Festival Internacional de Cinema Documental de Barcelona DocsBarcelona. El mercat professional del DocsBarcelona, que reuneix cada any uns 600 professionals, tindrà lloc del 6 al 10 de maig i ofereix els següents espais:

PUBLIC PITCH & SPEED MEETINGS:

Els projectes seleccionats pujaran a l’escenari davant d'un panell d’experts, format pels finançadors convidats en aquesta edició: commissioning Editors, fons de finançament, agents de vendes, programadors de festivals i distribuïdores d’arreu del món. Cada projecte seleccionat farà una presentació on exposarà el seu tràiler i rebrà el feedback dels finançadors. Coneix els seleccionats aquí.

SPEED MEETINGS:

Els projectes seleccionats es reuniran individualment, de manera presencial o en línia, durant 15 minuts amb finançadors i altres experts. Les reunions s'organitzaran prèviament i tenen l’objectiu d'establir els acords que faran possible que els projectes seleccionats es converteixin aviat en pel·lícules. Coneix els seleccionats aquí.

ROUGH CUT:

Una selecció de 4 projectes de no-ficció en estat de rough cut es presentaran davant d'un gran panell de finançadors i experts del sector d’arreu del món interessats en projectes en aquesta fase. Coneix els seleccionats aquí.

NEW TECH PITCH:

El New Tech Pitch se celebrarà per primera vegada aquest 2024 i està organitzat en col·laboració amb el Festival Sónar+D. En aquesta iniciativa, una selecció de 4 projectes de no-ficció que inclouen tecnologies emergents es presentaran davant d'un gran panell de finançadors i experts del sector d’arreu del món interessats en projectes d'aquest tipus. Els projectes han d'utilitzar, en alguna de les seves fases de producció, alguna de les següents tecnologies: models IA, eines accionades amb IA, VR, XR, AR, web3, blockchain o metaverse. Coneix els seleccionats aquí.

Novetats en el premi del New Tech Pitch

Gràcies a la col·laboració amb el Sónar+D i Metacampus, els guanyadors del New Tech Pitch gaudiran de dues acreditacions i una agenda personalitzada amb professionals del sector al Sónar+D 2024, així com una agenda de reunions amb inversors, de la mà de Metacampus.

A banda, tots els seleccionats per participar al New Tech Pitch obtindran dues llicències gratuïtes per accedir a la plataforma de formació de tecnologies emergents Metacampus.