Public Pitch

Presenta el teu projecte en desenvolupament davant dels finançadors i de tots els professionals acreditats.

Anglès
Esdeveniment
Dates
8 de maig 2024 14:00 — 16:30
9 de maig 2024 9:00 — 11:00
Ubicació
CCCB - Teatre
https://www.cccb.org
info@cccb.org
Descripció

Una selecció de 10 projectes de gran qualitat pujaran a l’escenari davant d'un panell d’experts, format pels finançadors convidats en aquesta edició: commissioning Editors, fons de finançament, agents de vendes, programadors de festivals i distribuïdores d’arreu del món. Cada projecte seleccionat farà una presentació en viu, on exposarà el seu tràiler i rebrà el feedback dels finançadors.

El DocsBarcelona Industry ofereix un acompanyament previ amb dues professionals de reconeguda trajectòria internacional, amb l’objectiu que els projectes puguin perfeccionar el seu tràiler i preparar la seva presentació.

L'activitat es realitza presencialment i també es pot seguir en línia.

Els projectes seleccionats d’altra banda, tindran reunions individuals, que s’emmarquen dins l’activitat dels Speed Meetings. Les trobades seran de 15 minuts amb els finançadors tan presencialment com en línia.

Procés de selecció

Un comitè professional de selecció valorarà el potencial internacional, la qualitat i l’enfocament cinematogràfic del projecte. A més, el comitè se centrarà en el tema del documental presentat per garantir la diversitat temàtica. Així mateix, es tindrà en compte el currículum de l’equip de direcció i de producció. El DocsBarcelona cerca cineastes amb experiència, i també nous talents.

La llengua vehicular de les activitats d’Industry és l’anglès.

Inscripcions obertes
Fins al 29 de gener
Inscriu el teu projecte a través de la plataforma DocsBarcelona&Me.
Inscriu-te
Bases Public Pitch
Consulta les bases abans d'inscriure't.
Bases
A qui va dirigit?
Projectes de no-ficció en fase de desenvolupament, pre-producció, producció o fase avançada de producció de qualsevol nacionalitat i sobre qualsevol temàtica.
Activitats relacionades
2024-05-09 11:30
New Tech Pitch
2024-05-07 15:00
Rough Cut Pitch
2024-05-07 10:00
Speed Meetings