New Tech Pitch

Presenta el teu projecte fet amb tecnologies emergents davant dels finançadors i de tots els professionals acreditats. En col·laboració amb Sónar-D.

Anglès
Esdeveniment
Dates
9 de maig 2024 11:30 — 13:00
Ubicació
CCCB - Teatre
https://www.cccb.org
info@cccb.org
Descripció

El New Tech Pitch se celebrarà per primera vegada en l'edició 2024 i és organitzat en col·laboració amb el festival Sónar+D.

Una selecció de 4 projectes de no-ficció que inclouen tecnologies emergents es presentaran davant d'un gran panell de finançadors i experts del sector d’arreu del món, interessats en projectes d'aquest tipus. Els projectes han d'utilitzar, en alguna de les seves fases de producció, alguna de les següents tecnologies: models IA, eines accionades amb IA, VR, XR, AR, web3, blockchain o metaverse.

Cada projecte tindrà l’oportunitat de fer una presentació de 7 minuts, seguida de 10 minuts més de feedback dels finançadors, que hauran tingut accés previ al material del projecte incloent-hi el tràiler i les escenes seleccionades. Tot seguit, els projectes i els finançadors es reuniran individualment dins del marc de l'activitat Speed Meetings.

L'activitat es realitza presencialment i també es pot seguir en línia.

Procés de selecció

Un comitè professional de selecció valorarà el potencial internacional, la qualitat i l’enfocament cinematogràfic del projecte. A més, se centrarà en el tema del documental presentat per garantir la diversitat temàtica. Així mateix, es tindrà en compte el currículum de l’equip de direcció i de producció. El DocsBarcelona cerca cineastes amb experiència i també nous talents.

La llengua vehicular de les activitats d’Industry és l’anglès.

Amb la col·laboració de:
Inscripcions obertes
Fins al 29 de gener
Inscriu el teu projecte a través de la plataforma DocsBarcelona&Me.
Inscriu-te
Bases New Tech Pitch
Consulta les bases abans d'inscriure't.
Bases
A qui va dirigit?
Projectes de no-ficció en desenvolupament que incloguin models IA, eines accionades amb IA, VR, XR, AR, web3, blockchain o metaverse.
Activitats relacionades
2024-05-09 09:00
Public Pitch
2024-05-07 15:00
Rough Cut Pitch
2024-05-07 10:00
Speed Meetings