Una vintena de documentalistes visitaran DocsBarcelona 2023

Descobreix el line-up del DocsBarcelona 2023!

Festival

Ens encanta que ens visitin els directors i directores de les pel·lícules que formen part de la programació. Compartir amb elles i amb vosaltres els col·loquis als Cinemes Aribau o al CCCB, i qui, sap, si seràn els afortunats o afortunades que recollirán el premi a la gala de Cloenda del 27 de maig.

Aquest any ens visitarán entre el 18 i el 28 de maig una vintena de documentalistes, que arriben a Barcelona des de Txèquia, Rússia, Colòmbia, Estònia, Polònia, Georgia o Hongria. La programació de la vint-i-sisena edició del DocsBarcelona inclou les darreres obres de grans cineastes, com Vitaly Mansky o Helena Třeštíková, alhora que esdevé una finestra al nou talent internacional, amb debutants com Anna Hints, directora de la pel·lícula inaugural, Smoke Sauna Sisterhood, premiada al Festival de Sundance, o la polonesa Hanka Nobis, autora de Polish Prayers.

Alisa Kovalenko, Anna Hints, Clare Weiskopf, Nicolas van Hemelryck, Efthymia Zymvragaki, Ferran Ureña, Marc Solanes, Hana Nobis, Helena Třeštíková, Josep M. Cívit, Kata Oláh, Mariam Chachia, Nik Voigt, Nikoloz Bezhanishvili , Paloma Zapata, Pau Faus, Ricardo Íscar, Tünde Skovran, Vitaly Manski i Yevhen Titarenko formen part del line-up que ens visitará en aquesta edició. No et perdis els col·loquis i comparteix les pel·lícules i la seva visió!

https://docsbarcelona.com/storage/uploads/lineup-directors.jpg