Aquest estiu organitza projeccions de documentals a la teva ciutat!

Els documentals tornen a la gran a pantalla.

Distribució

Tots tenim ganes de tornar a veure una pel·lícula a la gran pantalla, per això, aquest estiu, us ho posem fàcil! Hem preparat 4 packs temàtics perquè pugueu organitzar projeccions a l'aire lliure o a les sales de les vostres ciutats.

Com funciona?

Si vols fer una projecció a la teva sala o ciutat pots triar un dels 4 packs temàtics que hem preparat. Cada pack inclou 3 pel·lícules, transport i còpies en blu-ray i DVD. El cost es de 300€ (+ IVA). Si vols contractar una projecció contacta'ns a distribucio@docsbarcelona.com.

Packs temàtics

https://docsbarcelona.com/storage/uploads/pack-distribucio2020-(1).jpg

La manera com vivim afecta de manera directa l'economia i el consum de la societat. En som conscients? Ho veurem amb Gràcies per la pluja, Els tomàquets escolten Wagner i Renda Bàsica.

https://docsbarcelona.com/storage/uploads/pack-distribucio2020-(3).jpg

Us convidem a conèixer personatges entranyables a través de les seves històries i vides. Ho descobrim amb els documentals Mercedes Sosa, la voz de Latinoamérica, Eugenio i Joana Biarnés, una entre tots.

https://docsbarcelona.com/storage/uploads/pack-distribucio2020-(4).jpg

Dones valentes que lluiten contra el que els hi ha estat imposat. Parlen de sexe, de relacions mare - filla o de les relacions de parella. Ho veiem amb Venus, Amazona i Bobbi Jene.

https://docsbarcelona.com/storage/uploads/pack-distribucio2020-(2).jpg Repensem plegats com són les ciutats en què voldríem viure. Sense contaminació? Sense especulació? Ho podreu fer a través dels documentals Bicicletes vs. Cotxes, Push, i Last Days in Shibati.