Imágen promocional Public Pitch 2020

Obrim la convocatòria per les activitats d'indústria!

Tens un projecte documental en desenvolupament?

Indústria

Tens un projecte documental en desenvolupament? O en estat de rough cut? Una sèrie? Doncs el DocsBarcelona és l'espai idoni per tu. Pots inscriure el teu projecte a les activitats d'indústria i aconseguir el finançament que necessites per aconseguir que el teu projecte, sigui una realitat!

Public Pitch

Una selecció de 10 projectes seran presentats enfront d'un gran panell de commisioning editors, fons de finançament i agents de vendes de tot el món. Cada projecte seleccionat tindrà l'oportunitat de fer una presentació en viu i rebrà comentaris dels experts.

Més informació >>

Speed Meetings

Els projectes seleccionats tindran reunions privades individuals online de 15 minuts amb finançadors i commisioning editors. Les reunions s'organitzaran prèviament per a satisfer les necessitats dels finançadors i els projectes. Tindran lloc durant 2 dies i s'ajustarà l'horari a les diferents zones horàries del món.

Més informació >>

Doc Series Meetings

Un espai únic de finançament per a les sèries documentals en desenvolupament. En el Doc Series Meetings, els projectes seleccionats, tindran l’oportunitat de reunir-se individualment i online, amb finançadors, broadcasters i VOD que estan directament interessats en produir projectes documentals amb aquest format.

Més informació >>

Rough Cut Pitch

Una selecció de quatre projectes en estat de rough cut, realitzaran un pitch davant d’un panel convidat format per commissioning editors, film funds i sales agents i experts del sector.

Més informació >>

Presenta el teu projecte

Abans d'inscriure el teu projecte consulta les bases aquí. Pots inscriure el teu projecte al Public Pitch, Speed Meetings i Doc Series Meetings fins al 25 de febrer, i al Rough Cut Pitch fins el 9 de març. La inscripció té un cost de 12,10€ (IVA inclòs). Per inscriure el teu projecte has de registrar-te a la plataforma DocsBarcelona&Me i omplir el formulari de l'activitat.