DocsBarcelona al catàleg de la nova plataforma online CaixaForum+

DocsBarcelona hi participa amb 15 documentals com 'Honeyland' o 'Vivan las antípodas'

Distribució

DocsBarcelona participa del projecte CaixaForum+, una nova plataforma de difusió de continguts culturals en línia creada per la Fundació “La Caixa”.

El festival internacional de cinema documental de Barcelona ofereix 15 pel·lícules, algunes de les quals han passat pel festival, per veure en streaming i de manera gratuïta en aquesta nova plataforma.

Títols com Honeyland, un colpidor film que va estar nominat a l’Oscar a millor pel·lícula, l’aclamada Vivan las antípodas del director Victor Kossakovsky o Rock per Mil, un cant d’amor al rock que es va estrenar al Docs del Mes i es va projectar a més de 70 sales de l’Estat. Aquests i altres títols del DocsBarcelona estaran disponibles a CaixaForum+ des d’avui. Es pot accedir als documentals a través de la pàgina Caixaforumplus.org i a través de la seva aplicació. És una plataforma oberta a tothom, siguis client o no de La Caixa.

Aquestes són les pel·lícules del DocsBarcelona que es podran veure a CaixaForum+.

Veure pel·lícula

Aquesta selecció de 15 pel·lícules forma part del catàleg del DocsBarcelona, que conté més de 70 documentals amb mirada d’autor sobre temàtiques socials com els drets humans, el medi ambient o la perspectiva de gènere.