Inscriu el teu projecte i fes-lo realitat en aquesta nova edició del Campus Labs DocsBarcelona

Els projectes seleccionats d'enguany gaudiran de més activitats que mai i una part de la matrícula serà becada gràcies al finançament de l'ICAA

Industry

Ja s'ha obert el període d'inscripcions per al Campus Labs DocsBarcelona, un laboratori de formació que acompanya diversos projectes de llargmetratge documental en fase de desenvolupament. En aquesta cinquena edició, els participants gaudiran d'un programa més ampli i un preu inferior a anys anteriors, gràcies als nous ajuts de l'ICAA. Les inscripcions estaran obertes del 12 de gener al 13 de febrer a las 13:00 (UTC/GMT+1) de 2023.

Què ofereix Campus Labs DocsBarcelona

El programa fa un seguiment anual de tots els projectes seleccionats a través de tutories individualitzades i tallers en grup amb professionals de referència, com ara en Joan Gonzàlez, director del DocsBarcelona, Marieke Van den Bersselaar, productora de Polar Star Films o l'advocada Carlota Planas, especialitzada en Drets de propietat intel·lectual. S'hi tractaran temes d'interès per als projectes, com ara estratègies de pitch, drets audiovisuals, banda sonora, màrqueting, finançament o distribució internacional, entre molts d'altres. L'objectiu és que al final del laboratori el projecte documental hagi madurat.

Noves ajudes ICAA

Aquesta edició del Campus compta amb nous ajuts del programa Laboratoris i incubadores de creació i desenvolupament de projectes audiovisuals de l'ICAA. Això permet ampliar el seu programa amb tallers presencials i l'accés a activitats exclusives en el marc del [festival DocsBarcelona], que tindrà lloc del 18 al 28 de maig.

D'altra banda el laboratori es torna més assequible, ja que gràcies a aquest ajut es retornarà el 60 % de la matrícula als participants. Per tant, l'import final del programa serà de 600 €.

A més, continuen les aliances amb altres festivals i empreses del sector audiovisual: el Festival Cine por Mujeres, el Festival In-Edit, el Doklab Navarra i l'agència de vendes Punctum Sales.

Consulta les bases complertes del Campus Labs Docs Barcelona aquí.

Inscriu-te aquí