Premis

2022
Descobreix els premis a què podran optar les pel·lícules que formin part de la programació 2022.
Premis

Jurat DocsBarcelona Panorama

Amb una dotació econòmica de 5.000€ i un guardó del festival.

Jurat DocsBarcelona Panorama

Premi Nou Talent a la millor pel·lícula, patrocinat per Filmin, dels directors debutants de la Secció Oficial Panorama, amb una dotació econòmica de 4.000€ i un guardó del festival.

Jurat DocsBarcelona Latitud

A la millor pel·lícula de la secció Latitud DocsBarcelona, consisteix en 3.000€ en treballs de postproducció (finishing, conformació, correcció de color, so, còpies DCP) del següent i un guardó del festival.

Jurat Amnistia Internacional de Catalunya

Opten a aquest premi qualsevol de les pel·lícules (a excepció de les Seccions DOC-U i Docs&Teens) que per la seva temàtica s’impliqui en la defensa dels drets proclamats en la Declaració Universal del Drets Humans, de la llibertat d’expressió i els valors compartits per Amnistia Internacional, a més de mostrar un alt valor cinematogràfic en la lluita per transformar la realitat.

Jurat DOC-U

Premi DOC-U a la millor pel·lícula d’aquesta secció. Consisteix en 1.000€ gràcies a 16nou en lloguer de material d’equip de rodatge de lloguer per l'equip de direcció del curtmetratge guanyador.

Atorgat pel públic assistent

Premi del Públic a la pel·lícula més ben valorada pels vots del públic de les Seccions Oficials (Panorama i Latitud) consistent en 1.500€ i un guardó. Atorgat pel públic assistent gràcies al patrocini de Moritz.

Atorgat pel públic adolescent

Premi a la millor pel·lícula de la secció Docs&Teens.

Jurat Jove Reteena

Premi atorgat pel jurat jove, gràcies al suport de Reteena, compost per joves d’entre 16 i 21 anys. Consisteix en un guardó.

També et pot interessar
Premis i Jurats 2021
Edició 2022