Diversos directors
Paola
Forma part de
Paola

Paola

Diversos directors

2021
31 min.
Espanya
Castellà
Sense subtítols

Als 20 anys, Paola va fugir del seu maltractador i es va poder endur la seva filla en braços. El treball sexual l’ha ajudat a tirar endavant. La directora Claudia Solano filma amb una sensibilitat única el dia a dia de Paola per lluitar contra els estereotips associats a la prostitució.

Fitxa tècnica

Mostrar
Direcció
Claudia Solano, Marta Martín, Daniela Rey i Pere Neila
Sinopsi

Als seus 20 anys, Paola va escapar del seu maltractador amb la seva filla en braços. El treball sexual va ser el que li va fer tirar endavant. Ara, als seus 23 i després de dos anys en l'ofici, rep una invitació de María Riot, treballadora sexual i activista pels drets de les putes, a una trobada entre companyes de professió. En aquesta trobada tribal, Paola coneix a prostitutes que li donaran una visió polititzada del seu treball.

Paral·lelament, la protagonista inicia una relació amorosa amb un jove del seu barri que provarà sort també en el treball sexual. Aquest íntim retrat de Paola ens submergeix en el seu dia a dia i dona veu a aquestes treballadores del sexe que lluiten contra l'estigma inherent a la seva professió.

Projecció i col·loqui amb el director

Diversos directors
Paola
Veure el trailer
Pel·lícules relacionades
Laura Plancarte
Somni Mexicà
Rosine Mbakam
Mambar Pierrette
Ana Sofia Fonseca
Cesária Évora
Leena Kilpeläinen
Maija Isola. Ella, el color i la forma
Raúl De La Fuente
Woman
Patricia Franquesa
Estimada Sara
Mar González Villanueva
Rambal
Layla Menhem i Nader Chalhoub
Amour en Galilée
Silvia Subirós
La Cuina dels Homes