Viatgem a Islàndia amb "Lobster Soup", l'estrena del novembre del Docs del Mes

La pel·lícula es projectarà en més de 70 sales de tot l'estat durant tot el mes de novembre

Docs del Mes

Lobster Soup és l'estrena del mes de novembre. La pel·lícula ens porta fins al cafè Bryggjan, l’ànima del poble més gris d’Islàndia. L'estrena a Barcelona serà el 4 de novembre a les 19:30h als Cinemes Girona. Després de la projecció comentarem la pel·lícula en un col·loqui amb els directors, Pepe Andreu i Rafa Molés, i gaudirem d'un concert amb el cantautor islandés Halldor Mar.

Lobster Soup de Pepe Andreu i Rafa Molés

En Krilli prepara cada matí la famosa sopa de llagosta del café Bryggjan. El seu germà, l'Alli, seu amb els vells pescadors, l'últim boxejador de l'illa i el traductor del Quixot a l'islandés. Junts troben una solució als grans problemes del món.

L'èxit de la sopa supera totes les expectatives fins al punt de captar l'interés d'uns inversors ambiciosos. Una comèdia deliciosa, amb ingredients dolços, picants i melancòlics, sobre el turisme, l'ànima humana i la vida en comunitat.

Més informació >

Projeccions

L'estrena a Barcelona serà el 4 de novembre a les 19:30h als Cinemes Girona. Durant tot el mes de novembre hi haurà projeccions en més de 70 sales de tot l'estat. Consulta les projeccions de la teva sala habitual.

A més, la pel·lícula tindrà una preestrena a València el 28 d'octubre, i projeccions els Cinemes Lys durant els dies 29, 30 i 31 d'octubre.

Recorda que Lobster Soup també estarà disponible a Filmin a partir del 5 de novembre.