Entrega de premios de DocsBarcelona Industry

DocsBarcelona premia el desenvolupament de projectes

Les activitats d'indústria de DocsBarcelona comptarán amb diversos premis al desenvolupament.

Indústria

Conscients del gran esforç que està realitzant la indústria en aquests moments tant complicats, enguany el DocsBarcelona ha volgut reconèixer l’esforç de tots els projectes que segueixen endavant malgrat totes les circumstàncies adverses i per això atorgarà diversos premis al desenvolupament en les seves activitats d'indústria. A més seguirem comptant amb diversos premis dels nostres patrocinadors i col·laboradors, que també donen els seus recursos per a que la indústria pugui seguir tirant endavant.

DocsBarcelona Public Pitch Award

Premi al desenvolupament entre tots els projectes participants al Public Pitch, dotat amb 2.500€. El premi anirà destinat a la persona que hagi fet la inscripció del projecte i es farà un únic pagament.

DocsBarcelona Speed Meetings Award

Premi al desenvolupament entre tots els projectes participants als Speed Meetings, dotat amb 2.000€. El premi anirà destinat a la persona que hagi fet la inscripció del projecte i es farà un únic pagament.

Doc Series Meetings Award

Premi al desenvolupament entre tots els projectes participants al Doc Series Meetings, dotat amb 1.500€. El premi anirà destinat a la persona que hagi fet la inscripció del projecte i es farà un únic pagament.

Premi Music Library

Acorde Supervisió Musical, una divisió de Music Library & SFX concedeix un premi en metàl·lic de 1.000€ i tarifa plana de llicencia musical per un producció documental valorada en 295€, a un projecte de Rough Cut Pitch.

Premi Public Pitch d’Antaviana Films

Un projecte del Public Pitch optarà al premi Best Pitch d’Antaviana Films, consistent en serveis de postproducció i finishing per valor de 3.000€.

Premi DAE al Nou Talent

Aquest premi té l’objectiu d’encoratjar i donar suport als joves director/es i productore/s. El premi consisteix en la quota anual de l’associació DAE per als dos participants al Public Pitch o als Speed Meetings.

Premi FipaDoc

A través d’un acord entre DocsBarcelona i FIPADOC (Biarritz, França), un projecte dels Speed Meetings de DocsBarcelona serà seleccionat per assistir a FIPADOC 2022.

Premi East Doc Platform

A través d’un acord entre DocsBarcelona i East Doc Platform (Praga, República Txeca), un projecte dels Speed Meetings de DocsBarcelona serà seleccionat per assistir a East Doc Platform 2022.

San Sebastian LAU HAIZETARA Documentary Forum

A través d’un acord entre DocsBarcelona i San Sebastian LAU HAIZETARA Documentary Forum, un projecte dels Speed Meetings de DocsBarcelona serà seleccionat per assistir a LAU HAIZETARA Documentary Forum 2021.

Premi Campus DocsBarcelona

Per al Millor Projecte del Campus DocsBarcelona, consisteix en participar de forma directa i gratuïta als Speed Meetings de l’edició 2022.

Els premis de DocsBarcelona Industry son possibles gràcies al suport de:

https://docsbarcelona.com/storage/uploads/logos/logos-premis.png