"Overseas" l'estrena del Docs del Mes del desembre

La pel·lícula es projectarà en més de 70 sales de tot l'estat

Docs del Mes

Overseas, serà la pel·lícula del mes de desembre. L’estrena tindrà lloc el dijous 3 de desembre als Cinemes Girona, a les 19:30h (c/ Girona, 175; Barcelona). Pots comprar la teva entrada anticipada aquí.

Després de la projecció podrem compartir les nostres inquietuts al voltant de la situació de les protagonistes en un col·loqui amb Jossie Rocafort i Michell Aglibot, membres d’Eamiss, associació de filipins del Raval, que ens explicaran la situació amb que es troben les treballadores de la llar a casa nostra.
Pots consultar totes les projeccions aquí.

Overseas

Un impactant retrat de les dones filipines que es veuen obligades a marxar a l’estranger per guanyar-se la vida fent de mainaderes i treballadores de la llar. La mirada de la directora Sung-a Yoon, barreja d’humor negre i denuncia social, posa en evidència una forma encoberta d’esclavitud moderna.

Més informació

Entrevista amb la directora, Sung-A Yoon

La lectura del Mes

A més, si ens segueixes a les nostres xarxes farem un sorteig a instagram d’un llibre proposat per la Llibreria Altaïr per maridar amb la pel·lícula. MABUHAY BIENVENIDOS A FILIPINAS de Ramón Vilaró, un anàlisi de les relacions, transports i condicions laborals i de vida, fet pel periodista en els seus viatges a Filipines.

Informació important: degut a les circumstàncies excepcionals provocades per la pandèmia de la Covid-19, les sessions es desenvoluparan sota les mesures sanitàries i de seguretat vigents. Consulta amb la teva sala per a qualsevol dubte.