"Oeconomia" la propera estrena del Docs del Mes

La pel·lícula es projectarà en més de 70 sales de tot l'estat

Docs del Mes

Oeconomia és la pel·lícula del Docs del Mes de'Abril. L'estrena tindrà lloc als Cinemes Girona el dijous 8 d'abril a les 19.30h i comptarà amb un col·loqui amb Alfred Vernis, professor titular del Departament de Direcció General i Estratègia a ESADE.

Oeconomia

En els darrers anys, el nostre sistema econòmic s’ha fet invisible i incomprensible. La sensació de que alguna cosa no funciona del tot bé l’ha tingut pràcticament tothom. Però, exactament, què és el que no funciona?

Capa a capa, Oeconomia revela les regles del capitalisme contemporani i com aquestes fan créixer sistemàticament el dèficit i la concentració de la riquesa.

La directora

Carmen Losmann. Després de cursar a Anglaterra el Bachelor of Arts Marketing, es va graduar en l’especialitat de cinema a l'Academy of Media Arts a la ciutat de Colònia. El seu llargmetratge de debut, titulat Work Hard Play Hard (2011), tracta dels efectes de la gestió dels recursos i ha estat guardonat amb el prestigiós premi televisiu Grimme-Preis, l’any 2014. Va rebre la beca Gerd Ruge Project per desenvolupar el documental Oeconomia, que és el seu segon llargmetratge com a directora.

Informació important: degut a les circumstàncies excepcionals provocades per la pandèmia de la Covid-19, les sessions es desenvoluparan sota les mesures sanitàries i de seguretat vigents. Consulta amb la teva sala per a qualsevol dubte.