"Marwa. Petita i Valenta" s'estrena a l'octubre a més de 70 sales

La pel·lícula es projectarà en més de 70 sales de tot l'estat

Docs del Mes

Marwa. Petita i Valenta, serà la pel·lícula del mes d'octubre. L’estrena tindrà lloc el dijous 1 d'octubre als Cinemes Girona, a les 19:30h (c/ Girona, 175; Barcelona). Pots comprar la teva entrada anticipada aquí.

Després de la projecció podrem compartir les nostres inquietuts en un col·loqui amb Dilara Ekmen, responsable d’incidència Política i Social de la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat, i amb Mohamad Bitari, periodista, poeta, traductor i escriptor siriopalestí. Autor del llibre Jo soc vosaltres. Sis poetes de Síria (Godall Edicions, 2019).

Pots consultar totes les projeccions aquí.

Marwa. Petita i Valenta, de Dina Naser

Des del 2012, quan van fugir de la guerra de Síria, la petita Marwa i la seva família viuen al camp de refugiats de Zaatari, a Jordània. En el seu dia a dia, la Marwa és un esperit alegre i obert que no entén res de murs ni de barrots. El pas de la infantesa a l’adolescència la portarà a afrontar nous reptes per sobreviure en un entorn on, malgrat tot, la vida continua.

Més informació

La lectura del Mes

A més, si ens segueixes a les nostres xarxes farem un sorteig a instagram d’un llibre proposat per la Llibreria Altaïr per maridar amb la pel·lícula. Totes som desplaçades de Malala Yousafzai, un recull d'històries de milions d'homes, dones i infants que presencien guerres cada dia.

Informació important: degut a les circumstàncies excepcionals provocades per la pandèmia de la Covid-19, les sessions es desenvoluparan sota les mesures sanitàries i de seguretat vigents. Consulta amb la teva sala per a qualsevol dubte.