Joan González, director de DocsBarcelona, nomenat membre d'honor de l'Acadèmia del Cinema Català

L’Acadèmia del Cinema Català ha incorporat els sis nous Membres d’Honor en un emotiu acte a Badalona.

Joan González, director de DocsBarcelona, va recollir el Gaudí com a Membre d'Honor de l'Acadèmia del Cinema Català en un acte de nomenament molt emotiu al Teatre Zorrilla de Badalona, i en el seu discurs va compartir el moment i l'honor amb "tots els documentalistes, aquelles persones que s'esforcen a crear bellesa de la realitat per mirar de canviar el món amb imatges en moviment".

L'Acadèmia del Cinema Català ha incorporat els sis nous Membres d'Honor, una categoria que ha distingit des del 2009 una seixantena de professionals de diversos àmbits de la nostra indústria cinematogràfica. Enguany s'incorporen la maquilladora Maru Errando; el sonidista Joan Quilis; el director artístic i escenògraf Cesc Candini; la directora de càsting i dissenyadora de vestuari Consol Tura; el director del festival DocsBarcelona i productor Joan Gonzàlez; i la cineasta Rosa Vergés.

Des d'aquí, felicitem el Joan González per aquest reconeixement, així com a la resta de membres d'honor, i aprofitem per agrair a l'acadèmia la gran tasca de reconeixement i promoció del nostre cinema.