Forma part del Jurat Jove Reteena

Festival

La Maria, el Borja, el Christian, la Gemma i la Júlia van formar part del Jurat Jove Reteena 2019 i ho recorden com una experiència extraordinaria, ara obrim la convocatòria per trobar les mirades més joves del nostre jurat per l’edició de 2020. Pots formar part del Jurat Jove del DocsBarcelona 2020!

El Jurat Jove Reteena podrà viure una experiència única on descobrir documentals inèdits, conèixer a professionals de la indústria i entrenar el seu ull crític per acabar decidint la pel·lícula que s’endurà el Premi del Jurat Jove Reteena DocsBarcelona 2020.

Vull formar part del Jurat Jove Reteena

I en què consisteix formar part del Jurat Jove Reteena?

  • Sessió formativa: El 20 de maig, el dia de la inauguració de l’edició d’enguany del festival, el Jurat Jove Reteena es reunirà amb el Tue Steen Müller, Director artístic del festival, fundador de l’European Documentary Network, consultor internacional de documentals i jurat en nombrosos festivals de cinema internacionals. En aquesta trobada els membres del Jurat Jove aprendreu les claus per fer un bon anàlisis crític de les pel·lícules de cara a la deliberació final.
  • Visionat de pel·lícules: Durant el festival DocsBarcelona (del 20 al 30 de maig) disposaràs d’una acreditació especial que et permetrà veure les 6 pel·lícules de l’Itinerari Reteena a part de tota la programació del festival i les sessions de inauguració, cloenda i activitats d’indústria.
  • Sessió de deliberació: Els darrers dies del festival tindrà lloc la sessió de deliberació, dinamitzada per les directores del Festival Reteena.
  • Entrega del Premi durant la Gala de Cloenda: El 30 de maig, durant la clausura del DocsBarcelona, els membres del Jurat entregaran el Premi a la pel·lícula guanyadora.