El procés de transició de gènere a "En el llindar" la propera estrena del Docs del Mes

La pel·lícula es projectarà en més de 70 sales de tot l'estat durant el mes de febrer

Docs del Mes

En el llindar ens mostra des d’un punt de vista autobiogràfic, la transició de gènere del Noah, el fill adolescent de la directora, Coraci Ruiz. La pel·lícula s'estrena el proper mes de febrer en casi 80 sales d'arreu de l'estat. L'estrena a Barcelona serà el 3 de febrer a les 19:30h als Cinemes Girona, i comptarà, després de la projecció, amb un col·loqui amb Pol Galofre, un dels coordinadors del projecte Cultura Trans, i Bel Olid, que escriu, tradueix i ensenya literatura i escriptura creativa. Pots comprar les entrades per a la projecció aquí.

En el llindar de Coraci Ruiz

Des d’un punt de vista autobiogràfic, la directora brasilera Coraci Ruiz segueix la transició de gènere del seu fill adolescent, en Noah. Entre l’any 2016 i el 2019, l'entrevista tot abordant els conflictes, certeses i incerteses que impregnen la seva profunda cerca d’identitat.

Al mateix temps, Coraci, criada des de petita en un entorn activista i feminista, també viu el seu propi procés de transformació que la porta a trencar amb vells paradigmes, a enfrontar-se a les seves pors i a desmuntar els seus propis prejudicis Amb un relat personal, generós i honest es posen sobre la taula qüestions socials rellevants al voltant del gènere, el matrimoni, la política i el consentiment dels pares.

Informació important: degut a les circumstàncies excepcionals provocades per la pandèmia de la Covid-19, les sessions es desenvoluparan sota les mesures sanitàries i de seguretat vigents. Consulta amb la teva sala per a qualsevol dubte.