El DocsBarcelona 2020 es celebrarà online

Festival / Indústria

A causa de la situació actual amb el COVID-19 i la incertesa de la seva evolució, el DocsBarcelona canvia el seu format per tal de posar per davant la salut dels seus participants, la continuïtat del seu equip, la sostenibilitat del projecte i alhora garantir la qualitat i diversitat de continguts de cara el nostre públic i professionals assistents.

Per aquest motiu convertim la 23a edició en una edició online, tant pel que fa a les projeccions del festival com a les activitats d’indústria. El DocsBarcelona Online tindrà lloc en les mateixes dates originalment previstes, del 20 al 30 de maig de 2020. Si ja tenies un abonament per aquesta edició, ens posarem en contacte personalment amb tu els pròxims dies.

Però tornarem a omplir les sales!

Esperem que tot això acabi aviat i puguem tornar a gaudir dels documentals en pantalla gran. I per aquest motiu, el cicle Docs del Mes ha decidit posposar les seves properes estrenes fins a setembre de 2020, i així assegurar la qualitat i diversitat de continguts de cara a les ciutat i les sales que formen part de la nostra xarxa.

I ho farem junts!

Tots aquest canvis s’han produït després d’una profunda reflexió, conjuntament amb els nostres principals col·laboradors, a qui agraïm el seu suport. Actualment, estem treballant amb la voluntat de fer arribar la programació al nostre públic i de continuar donant oportunitats als projectes en desenvolupament, també en aquests temps especialment complicats per al sector audiovisual i documental.