Descobreix les primeres pel·lícules del DocsBarcelona 2021!

Et portem el primer avançament de programació!

Festival

Tenim moltes ganes que descobreixis tot el que estem preparant per a aquesta edició, que podrem gaudir presencialment a Barcelona i online a Filmin del 18 al 30 de maig.

De moment, et portem un primer avançament!

The return, life after isis

Com perdonar les persones que van ser manipulades per ISIS? La dura realitat d’un grup de dones atrapades pel seu passat ens fa fer-nos preguntes difícils.

Playing with sharks

L’extraordinària vida de Valerie Taylor, pionera del submarinisme, amant dels taurons, experta fotògrafa i lluitadora incansable per la conservació marina.

Dani Karavan

Un viatge fascinant per la vida d’un artista irreverent i carismàtic, reconegut arreu del món per transformar l’espai públic amb instal·lacions monumentals.

Inside the red brick wall

Una nova forma de filmar amb múltiples càmeres, cara a cara amb la policia. Una finestra inèdita a les protestes estudiantils pro-democràcia a Hong Kong de 2019.

To the moon

Una hipnòtica oda a la lluna feta de 130 seqüències de la història del cine, fragments literaris fascinants i una banda sonora llunàtica. Un poema visual únic.

Le kiosque

Un retrat juganer filmat en un quiosc de París. La premsa està en crisi i el joc amb la peculiar clientela del petit negoci serà menys divertit de l’esperat.

Veure tot >