Público viendo un documental en el cine.

Obrim convocatòria pel DocsBarcelona 2021!

Inscriu la teva pel·lícula abans del 3 de desembre!

Festival

Volem conèixer el millor cinema documental del món. Envia’ns la teva darrera producció per ser considerada pel nostre equip de programació i forma part del Festival DocsBarcelona 2021.

Les pel·lícules presentades seran candidates a les seccions competitives Panorama, Latitud DocsBarcelona i What The Doc!.

Panorama

La secció Panorama agrupa una selecció dels millors documentals del panorama internacional més recent i competeixen pel Premi DocsBarcelona a la Millor Pel·lícula dotat amb 5.000€, així com per al Premi Nou Talent, per als directors novells, consistent en un guardó.

Latitud DocsBarcelona

La secció Latitud DocsBarcelona presenta els documentals més destacats de la Península Ibèrica i Amèrica Llatina i competeixen pel Premi Latitud DocsBarcelona patrocinat per Antaviana Films dotat amb 3.000€ en treballs de postproducció (finishing, conformació, correcció de color, so, còpies DCP) a Antaviana Films.

What the Doc!

La secció What The Doc! obre una finestra a les pel·lícules més arriscades i innovadores de l’escena documental i competeixen pel Premi What The Doc! que atorga un jurat unipersonal.

Totes elles competeixen també pel Premi del públic DocsBarcelona - Moritz, patrocinat per Moritz i dotat amb 1.500€. Per a aquelles pel·lícules que per la seva temàtica s'impliqui en la defensa dels drets proclamats en la Declaració Universal dels Drets Humans, de la llibertat d'expressió i els valors compartits per Amnistia Internacional, opten també al Premi Amnistia Internacional Catalunya, atorgat per la mateixa organització i consisteix en un guardó. El Premi del Jurat Jove Reteena s'atorgarà a la millor pel·lícula de l'itinerari Reteena per part del jurat Reteena, que està compost per joves d'entre 16 i 21 anys. Consisteix en un guardó.

Inscriu la teva pel·lícula

Consulta les bases i inscriu la teva pel·lícula a través de Festhome abans del 3 de desembre.