Col·loquis amb els directors a les projeccions de la primera setmana del DocsBarcelona 2021

Gaudeix d’una xerrada amb els directors després de les sessions

Festival

El DocsBarcelona comptarà amb la presència d’alguns del directors a les projeccions de pel·lícules. Després de la projecció, els directors tindran una xerrada amb Pol Roig, programador del DocsBarcelona, i respondran preguntes del públic.

Divendres 21 de maig comptarem amb la directora de “As I Want”, Samaher Alqadi, a les 16.30h al Teatre del CCCB, i a les 19.30h als directors de “Lobster Soup”, Pepe Andreu i Rafa Molés.

Dissabte 22 a la Sala 5 d’Aribau a les 16.30h tindrem la presència de director de “Gunda”, Victor Kossakovsky, i la seva co-guionista i co-muntadora, Ainara Vera. A la mateixa sala a les 19.30h comptarem amb l’equip de directors de “Altsasu (Gau Hura)”, Marc Parramon, Amets Arzallus, i dos dels protagonistes del documental, Bel Pozueta i Aritz Leoz.

Per acabar aquesta setmana, també a la Sala 5 de l’Aribau tindrem a l’Alba Sotorra, directora de “The Return, life after ISIS” a les 16.30h. Així com al director de “El secreto del Doctor Grinberg”, Ida Cuéllar, a les 19.30h.