Alumnos de los talleres de DocsBarcelona en el aula.

Nova edició del Campus DocsBarcelona, una oportunitat per al teu projecte!

Inscriu el teu projecte abans del 9 de febrer!

Indústria

Campus DocsBarcelona, celebra aquest 2021 la seva tercera edició i té com a objectiu acompanyar durant l'any 2021 a 12 projectes de llargmetratge documental, en fase inicial, per a donar-los una dimensió internacional. La finalitat és orientar-los en el creixement, acostar-los al mercat internacional i donar-los les oportunitats perquè es financin i siguin grans pel·lícules.

Enguany, totes les sessions del Campus DocsBarcelona seran online.

A qui es dirigeix?

Campus DocsBarcelona va dirigit a directors/es i productors/es de documentals que es troben en fase de desenvolupament de projecte.

Amb tutors de primer nivell

El Campus DocsBarcelona comptarà amb tutors de primer nivell que acompanyaran els projectes durant tot l'any.

En el primer mòdul, que tindrà lloc al maig, els projectes es formaran en muntatge de teasers, amb Josep Maria Aragonès, en estratègies de Pitch, amb Joan Gonzàlez, i en l'àrea legal i de drets audiovisuals, amb la Carlota Planas.

En el segon mòdul, els projectes s'endinsaran en el món del màrqueting, amb David Matamoros, productor i especialitza en màrqueting i distribució de cinema, i en distribució internacional amb la Claudia Rodríguez, especialista en distribució.

A part, els projectes realitzaran durant l'any diferents tutories individuals per analitzar els punts dels projecte i anar millorant en el seu desenvolupament.

Quins projectes es poden presentar?

Es poden presentar projectes documentals en desenvolupament. Els projectes han de tenir potencial internacional, qualitat i creativitat cinematogràfica. Els projectes no necessiten disposar de finançament previ. Cada projecte ha d'estar representat per dues persones: un/a director/a i un/a productor/a.

Més informació >>

Inscriu el teu projecte

La inscripció al Campus DocsBarcelona és gratuïta, si el teu projecte és seleccionat, hauràs de pagar la matrícula corresponent. Pots consultar les bases aquí.

Pots inscriure el teu projecte fins el 9 de febrer, registra't a la plataforma DocsBarcelona&Me i omple el formulari corresponent.