Inaugurem noves seccions a la propera edició recolzant la producció documental catalana

La convocatòria de documentals estarà oberta fins al 15 de novembre

Festival

Ho estaves esperant! Fins al 15 de novembre pots presentar el teu documental a la 27ª edició del DocsBarcelona, entrant al nostre espai de Festhome. Durant la primera part de la convocatòria, fins a l'1 de novembre, la tarifa d'inscripció tindrà un descompte Early Bird.

Consulta les bases de participació aquí.

La 27ª edició del DocsBarcelona escalfa motors amb dues novetats molt especials. El festival avança les seves dates habituals i tindrà lloc del 2 al 12 de maig de 2024. D'altra banda, a les categories habituals Docs&Teens, DOC-U, Docs&Honor, s’afegeixen tres seccions:

  • · Docs&Pearls: secció competitiva que agrupa els millors i més recents documentals del panorama nacional i internacional.
  • · Docs&Cat: secció no competitiva amb els millors documentals produïts a Catalunya.
  • · Docs&Focus: secció no competitiva que agrupa una selecció de llargmetratges documentals que giren al voltant d'un mateix eix temàtico que canvia cada edició del Festival.
  • · Docs&Honor: selecció de la filmografia de la persona cineasta atorgada amb el Premi Docs d’Honor de la present edició.

Les pel·lícules seleccionades optaran a nombrosos premis, entre ells el Premi a la Millor Pel·lícula, consistent en una dotació econòmica de 5.000€, el Premi a la Millor Pel·lícula Catalana i el Premi Nou Talent – Filmin, consistent en una dotació de 4.000 € en concepte de drets VOD.

Estem expectants per descobrir les perles del cinema documental de l'últim any! Per a més informació, pots escriure a info@docsbarcelona.com.