"Allò que no et mata..." l'estrena del mes de gener

La pel·lícula es projectarà en més de 70 sales de tot l'estat

Docs del Mes

Allò que no et mata... és la pel·lícula del mes de gener del Docs del Mes. L'estrena tindrà lloc a Barcelona el 12 de gener a les 19:30h als Cinemes Girona. Pots comprar la teva entrada anticipada al web dels Cinemes Girona.

Durant tot el mes de gener es projectarà en més de 70 sales de tot l'estat. Pots consultar totes les projeccions aquí.

Allò que no et mata... una pel·lícula d'Alexe Poukine

Amb 19 anys, Ada va ser violada tres vegades en una mateixa setmana per un home que coneixia bé. Una invitació a sopar va desencadenar la primera i ella no es va defensar, però es va citar dues vegades més amb el seu agressor per confrontar-lo i buscar respostes. Una potent i sòbria pel·lícula que trenca el silenci de les violacions en entorns de confiança sense victimitzar a les dones.

Més informació

Entrevista amb la directora, Alexe Poukine

La Lectura del Mes

A més, si ens segueixes a les nostres xarxes farem un sorteig a instagram d’un llibre proposat per la Llibreria Altaïr per maridar amb la pel·lícula. No es para tanto de Roxane Gay és el llibre que ens proposen des d'Altaïr, un llibre que recull el que significa viure en un món amb l'acosament, la violència i les agressions sexuals.

Informació important: degut a les circumstàncies excepcionals provocades per la pandèmia de la Covid-19, les sessions es desenvoluparan sota les mesures sanitàries i de seguretat vigents. Consulta amb la teva sala per a qualsevol dubte.