"Advocate" la propera estrena del Docs del Mes

La pel·lícula es projectarà en més de 70 sales de tot l'estat

Docs del Mes

Advocate és la pel·lícula del Docs del Mes de Febrer. L'estrena tindrà lloc als Cinemes Girona el dijous 4 de febrer a les 19h i comptarà amb un col·loqui virtual amb els directors de la pel·lícula Rachel Leah Jones i Philippe Bellaiche. El col·loqui serà en anglès.

Per aquells espectadors que no puguin assitir-hi, el col·loqui es podrà seguir en directe al nostre canal de youtube a partir de les 21h.

Advocate una pel·lícula de Rachel Leah Jones i Philippe Bellaiche

Traïdora, advocada del diable... a la lletrada jueva Lea Tsemel l’han anomenat de totes les maneres possibles. Està especialitzada en la defensa de presoners polítics palestins i no té pèls a la llengua amb els seus companys de professió. Accepta els reptes més difícils, com ara representar acusats palestins que han comès, presumptament, delictes de terrorisme o crims contra ciutadans israelians sota la convicció que la repressió que pateix Palestina justifica la seva lluita per alliberar-se.

La lectura del mes

A més, si ens segueixes a les nostres xarxes farem un sorteig a instagram d’un llibre proposat per la Llibreria Altaïr per maridar amb la pel·lícula. Una historia contemporánea de Palestina-Israel de Jorge Ramos Tolosa és el llibre que ens proposen des d'Altaïr, un llibre que recull la història i l'actualitat de Palestina-Israel.

Informació important: degut a les circumstàncies excepcionals provocades per la pandèmia de la Covid-19, les sessions es desenvoluparan sota les mesures sanitàries i de seguretat vigents. Consulta amb la teva sala per a qualsevol dubte.