Case Study Disney - '548 días: Captada por una secta. La Huída'

La sèrie de Disney+ recull el primer testimoni de Patricia Aguilar després del seu rescat de la secta peruana en la qual va estar captiva més de tres anys

Castellà
Esdeveniment
Dates
26 de maig 2023 17:30 — 19:00
Ubicació
CCCB - Teatre
https://www.cccb.org
info@cccb.org
Descripció

Projecció del primer capítol de “548 dies: Captada per una secta”, una sèrie documental que arriba a el 30 de juny en exclusiva a Disney+.

La sèrie de tres capítols tracta sobre Patricia Aguilar, que en 2017 va ser captada per una secta. La seva posterior fugida, la cerca per part de la seva família i el seu rescat són els eixos d'aquesta producció, que recull el primer testimoniatge de la jove d'Elx des que va ser rescatada. Escrita i dirigida per Olmo Figueredo González-Quevedo (“L'estat contra Pablo Ibar”) i José Ortuño (“On està Marta?”), es basa en el llibre “Faci's la teva voluntat” que la periodista Vanesa Lozano va publicar sobre aquest impactant cas.

Els directors i Sofía Fábregas, vicepresidenta de producció original de Disney+, introduiran la projecció del primer episodi de la sèrie en DocsBarcelona el 26 de maig a les 17.30 h. Per a documentar la història, l'equip ha comptat amb entrevistes exclusives, accés al sumari judicial del cas, a múltiples converses de WhatsApp i Messenger dels protagonistes, així com a vídeos i fotografies.

Ponents
Olmo Figueredo

Olmo Figueredo

Director

Olmo Figueredo és un soci fundador de La Claqueta PC. Elegit "Producer on the Move" per Eu...

José Ortuño

José Ortuño

Director

Cap de desenvolupament a La Claqueta.

En col·laboració amb
Accés
Públic general
Entrada gratuïta amb reserva
Reserva la teva entrada
Acreditats
Entrada gratuIta sense reserva
Acredita't
Activitats relacionades
2023-05-24 19:30
Case Study HBO Max – Se busca millonario