Samanta Villar

Latitud

Va començar la seva carrera professional treballant a TV3 com a ajudant de realització. El 1998 es va convertir en presentadora dels informatius de Viladecans TV, per a passar en 1999 a presentar Agenda cultural de Barcelona Televisió. Després d'uns mesos a la televisió local de Barcelona, va fitxar per TVE Catalunya, on va presentar els informatius territorials durant 6 anys. Va participar també en equips especials de TVE per a cobrir esdeveniments importants com la mort del papa Joan Pau II.

El 2005 es va convertir en la reportera d'Espanya Directo, programa de Mediapro i TVE. El 2007 va passar a presentar els informatius del canal 3/24 de Televisió de Catalunya.

Entre els anys 2008 i 2017 va focalitzar la seva carrera professional a programes de telerealitat i entrevistes, amb els quals va anar aconseguint molta audiència com ara 21 días, Conexión Samanta o 9 meses con Samanta a Cuatro, compaginant la presentació d'aquests programes amb la direcció. El 2019 estrena el seu nou programa, La vida con Samanta.