Sally Aitken

Directora

Sally Aitken és una directora i escriptora nominada a l'Emmy, i productora executiva de múltiples sèries internacionals. És coneguda per les seves arriscades col·laboracions i el seu treball es caracteritza per la compassió, l'humor i una intel·ligència ferotge.

La seva formidable llista de treballs com a directora inclou alguns dels continguts de pantalla més comentats i de major qualificació per les emissores d’arreu del món, tot oferint hores de programació original per a la BBC, ABC, SBS, C4, Channel7, CBC, PBS, Nat Geo, Foxtel, Discovery, History Channel, ZDF, Arte i TVNZ.

El treball guardonat de Sally inclou el llargmetratge documental nominat a Camera d'Or A Cinematic Life, seleccionat per al Festival de Cinema de Canes, i les 3 peces de 60 minuts Stories of Australian Cinema (ABC), que Sally també va escriure i va dirigir.

Més recentment, Sally va acabar de produir, dirigir i co-escriure la sèrie The Pacific, amb Sam Neill (Foxtel / Prime / Sky), una epopeia de 6 capítols de 60 minuts amb l'actor viatjant per l'oceà més gran del món per descobrir la perspectiva indígena dels viatges del Capità Cook.

Pel·lícules
Sally Aitken

Playing with sharks

L’extraordinària vida de Valerie Taylor, pionera del submarinisme, amant dels taurons, experta fotògrafa i lluitadora incansable per la conservació marina.