Roberto Salinas

Director

Roberto Salinas és director, productor, guionista, director de fotografia. El seu anterior documental com a director, The Troublemaker, behind the scenes of the United Nations, va ser coproduït per les productores italianes GA&A i Sirk Productions amb seu a Nova York i va ser desenvolupat amb el suport del programa MEDIA de la Unió Europea.

Es va estrenar en el 36è Festival Internacional del Nou Cinema Llatinoamericà (l'Havana, Cuba) i va ser seleccionat en el 16è Festival de Cinema de l'Havana (Nova York); l’11è Festival de Biografilm (Itàlia); el 16è Festival Internacional de Cinema de Drets Humans (Buenos Aires, Argentina) i el 32è Festival de Cinema Llatí de Chicago, entre d'altres.

Salinas ha treballat com a director de documentals i director de fotografia en nombroses produccions que inclouen documentals, anuncis i sèries de televisió a Itàlia i resta de món. El seu treball se centra en temes socials i culturals. Roberto viu entre Managua, Nicaragua i Roma.

Pel·lícules
Roberto Salinas

Cuban dancer

Un talentós estudiant de ballet cubà emigra amb els pares a Florida. Deixa enrere amics, la terra natal i l’amor de joventut, però s’endú la passió pel ball.