Miquel Curanta

Director de l’ICEC

Expert en Gestió Cultural, Tecnologia, Media, Màrqueting, Creativitati Publicitat audiovisual, Gestió de continguts, Comunicació, Producció de radio y televisió, Business Intelligence, Sistemes TIC
Actualment és director de l’Institut Català de les Empreses Culturals, institució del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya que treballa per al desenvolupament i la consolidació del sector cultural, donant suport a les empreses i professionals de la cultura. L’ICEC també gestiona la Filmoteca de Catalunya i el Centre d’Arts Santa Mònica. A més, l’ICEC és patró i membre fundador de la Fundació Sitges Festival Internacional de Cinema de Catalunya, membre del consorci i representant de la Generalitat de Catalunya a Fira Tàrrega i soci del Parc Audiovisual de Catalunya; participa com a soci protector de la societat Avalis i és membre fundador del Consorci per la rehabilitació de teatres de Barcelona.

Anteriorment ha exercit com a director de l’empresa Club Català de Cultura (Club TR3SC), soci fundador de la productora Creativa Audiovisual, productor i creatiu publicitari a la Cadena SER, subdirector d’emissions d’Ona Catalana, entre d’altres.