Michaela Ternasky-Holland

Documentalista

Michaela Ternasky-Holland, guardonada dels premis Emmy, Webby i del festival internacional de cinema documental, Sheffield, és una documentalista multiracial que combina contingut experimental amb mitjans tradicionals. Ella treballa amb diversos clients com a assessora i estratega creativa. Michaela també ha participat en diverses conferències internacionals i podcasts com a ponent. El seu treball ha estat destacat en revistes i diaris com TIME, Forbes, The Guardian, la Biblioteca Pública de Nova York, el Festival de Cinema de Cannes i Festival de Cinema de Tribeca, entre altres.

No sols s'esforça per ser part de projectes orientats a objectius socials que expressen i eduquen sobre la diversitat en la narració, sinó que també treballa amb persones encarregades de prendre decisions, comitès i juntes directives que finacien els projectes, assessoren i creen oportunitats per a persones de tots els orígens. En poques paraules, treballa perquè l'impacte dels projectes vagi més enllà del projecte en si.

Michaela ha estat de gran valor dins d'aquests espais en crear consciència sobre el privilegi, les condicions neurològiques, o les diferents habilitats físiques, ètnies, identitats sexuals o edat.