Martijn te Pas

Consultor de documentals

Martijn te Pas va estudiar psicologia, anglès i va completar estudis de cinema i televisió a la Universitat d'Amsterdam. Des de l'any 2000 fins a 2019 va formar part del Festival Internacional de Cinema Documental d'Amsterdam (IDFA) com a cap del departament de programació i programador sènior, i va viatjar a nombrosos festivals de cinema com a convidat o jurat.

Va ser assessor del fons IDFA Bertha, va llegir projectes per al Fòrum IDFA i va ser assessor documental del Mediafund holandès.

El 2019 Martijn es va mudar d'Amsterdam a Estocolm i el 2020 va ser Programador de Documentals Convidat a Nordisk Panorama. En aquest any, Martijn també va iniciar la consultoria e u R O P E doconsultancy, que està dirigida a directors i productors i ofereix anàlisis SWOT de pel·lícules tant en etapa de desenvolupament com d'edició. e u R O P E doconsultancy també ofereix assessorament i orientació d'experts sobre estratègies de curaduría, festivals i distribució.

Martijn és alumne de EAVE i Sources 2 i, ocasionalment, escriu ressenyes de pel·lícules i entrevista a cineastes per a Business Doc Europe.