Lola Alfonso Noguerón

À Punt Media

Llicenciada en Geografia i Història (Universitat de València). Postgrau de Documentació en la Facultat de Ciències de la Informació (Universitat Complutense de Madrid).
Va treballar a l'Institut d'Estudis Polítics per a Amèrica Llatina i Àfrica, en el Centre d'Estudis i Experimentació del Ministeri d'Obres Públiques, i a la biblioteca del Congrés dels Diputats, entre altres, i des de l'inici de Canal 9 en Documentació d'RTVV, sent responsable en diferents etapes, exercint des del 2014 com a tal. El 2015, al costat del personal del Documentació, passa a l'Institut Valencià de Cultura (IVC), de la Generalitat Valenciana, realitzant la gestió dels fons documentals d'À Punt Media i d'RTVV.
Membre de la Junta (2012 – 2015) del Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana. Guardonada amb el premi Bibliotecària de l'Any (maig 2013) atorgat per l'Associació de Bibliotecaris Valencians (ABV) que rep en nom de tot l'equip. Ha exercit funcions docents, així com publicat en diversos mitjans.
Presidenta de Quaderns d’Investigació d’Alaquàs (ISSN 1132-9017).