Lisa Immordino Vreeland

Directora

Lisa Immordino Vreeland ha estat immersa en el món de la moda i l'art durant els darrers 25 anys. El seu primer llibre va ser acompanyat pel seu debut com a directora del documental del mateix nom, Diana Vreeland: The Eye Has To Travel (2012). La pel·lícula va tenir la seva estrena europea al Festival de Cinema de Venècia i la seva estrena nord-americà al Festival de Cinema de Telluride. Posteriorment, va guanyar el Silver Hugo al Festival de Cinema de Chicago i la categoria de moda per als premis Design of the Year, també coneguts com els Oscars del disseny, al Design Museum de Londres.

La seva segona pel·lícula, Peggy Guggenheim: Art Addict, es va estrenar al Festival de Cinema de Tribeca (2015) i va tenir la seva estrena europea a Art Basel. Love, Cecil es va estrenar al Festival de Cinema de Telluride el 2017 i va guanyar el Premi del Públic al Festival Internacional de Cinema dels Hamptons. El va acompanyar el seu segon llibre Love, Cecil publicat per Abrams. A més, Immordino Vreeland dirigeix la premiada sèrie de curts documentals Art of Style per M2M (Made to Measure).

Pel·lícules
Lisa Immordino Vreeland

Truman & Tennessee: an intimate conversation

Un passional tête à tête entre dos gegants de la literatura. Amics i rivals, el joc amb les imatges d’arxiu revela les seves obsessions, dubtes i addiccions.