Juan Solera

Sideways Films

Juan Solera ha treballat en la distribució i producció de documentals durant deu anys, formant part de Sideways Films durant els últims quatre anys i en la seva carrera ha representat documentals com Cobain: Montage of Heck, Martha: A Picture Story o Nomad: In the Footsteps of Bruce Chatwin del llegendari director Werner Herzog.

També ha estat convidat regularment com Decision Maker a Sheffield Doc Fest, HotDocs, RIDM Mont-real, Rio Content Market (on també treballa com a consultor per a suggerir convidats internacionals), MiradasDoc, i molts més. També forma part del Jurat Internacional dels Premis Emmy i convidat expert a EAVE. Ha participat en docència sobre distribució documental a CreaDoc, a Tenerife, i també participa regularment en panells i pitching fòrums en festivals i mercats internacionalment.

A més de treballar en nombroses àrees de la realització audiovisual des de vídeos musicals a curts documental, el 2018 va acabar el seu primer documental independent que va aconseguir exhibició en nombroses finestres des de televisió a diverses plataformes en línia i va guanyar dos premis com a millor documental en festivals internacionals com Deaville Green Awards i Impact Docs.