Jaume Ripoll

Co-fundador de Filmin

Llicenciat en Direcció en ESCAC (UB). Co-fundador, Director editorial i de desenvolupament de Filmin. Director Atlàntida Film Fest. Productor. Guionista
Després d’iniciar la seva carrera com a director de documentals i videoclips compagina la seva feina d’articulista en premsa, revistes de tendències i videojocs, treballant sis anys a l’empresa Manga Films.
Director Editorial a la distribuïdora Cameo és un dels 3 fundadors i Director Editorial i Desenvolupament de Filmin.
Vicepresident d’ EUROVOD i fundador de l’Atlàntida Film Fest, primer festival de cinema que ofereix tota la seva programació íntegrament a internet
Jurat als festivals de Berlín, In-Edit o Sitges i ponent als principals festivals d’Europa com el de Cannes, Venècia, Berlín, Locarno, Rotterdam, Sant Sebatià, EuropaCinema, Praga, Unifrance París, entre d’altres.
Director del Màster de Distribució Online de la Universitat Oberta de Catalunya ( 2013-2017) i professor convidat de les Universitats UAB, UB, UPF, ESCAC, CarlosIII i Universitat Camilo José Cela.
Al 2015 debuta en la producció amb Barcelona, nit d’hivern, i ha continuat com a productor executiu de títols com Ojos Negros, Samantha Hudson o Jean François i el sentit de la vida.