Grup de joves d'origens diversos (Cinema en Curs)

Cineastes

Pel·lícula col·lectiva realitzada en el marc de Cinema en curs per Amadu Bailo Djaló, Mamadou Boye, Mohamed Camara, Aldisi Dauti, Laura del Valle, Abdourrahamane Diallo, Mamadou Diallo, Elhadji Diop, Lucca Goicochea, Núria Jordán, Tomàs Malavía, Laia Martorell, Emma Melero, Fally Saine, Nfally Sanneh, Gael Sedeño, Pau Vega i Barang Vut.
Un grup de joves d'entre 16 i 23 anys, alguns recentment arribats a Barcelona des de Gàmbia, Guinea Bissau, Guinea Conakry, Senegal, Cambodja, Albània; d'altres nascuts a la ciutat o que hi viuen des de petits, estudiants de comunicació audiovisual de centres com EMAV, ERAM, UB i ESCAC. Durant vuit mesos en el taller de Cinema en curs s'han reunit per desenvolupar tots els processos: guió, concepció, rodatge, escriptura i muntatge de la pel·lícula. A partir del treball amb propostes i metodologies compartides pels altres tallers del projecte i amb l’acompanyament de Núria Aidelman, Laia Colell, Jaime Puertas, Júlia Ruiz Quintana i Agnès Sebastià.

Pel·lícules
Grup de joves d'origens diversos (Cinema en Curs)

Quan ens trobem

Partint del retrat de sis persones migrades, el grup de cineastes ens convida a un viatge exterior, poètic i introspectiu a través de la ciutat