Fredrik Gertten

Director

Fredrik Gertten és un guardonat director suec. És famós per les històries locals amb un impacte global, amb pel·lícules com PUSH (2019), JOZI GOLD (2019), Bikes vs Cars (2015), Big Boys Gone Bananas!* (2011) i Bananas!* (2009). També és el fundador de la productora WG Film, una de les productores documentals més destacades de Suècia. Aquí combina la realització cinematogràfica amb un paper com a productor creatiu. L'octubre de 2017, Fredrik va ser nomenat Doctor Honorari a la Facultat de Cultura i Societat de la Universitat de Malm pel seu treball com a documentalista. També és copresentador del podcast PUSHBACK Talks juntament amb Leilani Farha.

Pel·lícules
Fredrik Gertten

Push

Push és el nou documental de Fredrik Gertten, que investiga el perquè ja no podem permetre’ns el luxe de viure a les nostres pròpies ciutats.

Fredrik Gertten

Bicicletes vs Cotxes

La bicicleta s’erigeix com una poderosa eina per al canvi, però la indústria automobilística inverteix milions de dòlars cada any pels seus interessos.

Fredrik Gertten

Big Boys Gone Bananas!

Un film que reflexiona sobre la llibertat d'expressió, la llibertat de premsa i la importància d'explicar la veritat.

Fredrik Gertten

Breaking Social

Punts d'inflexió que fan que la gent vulgui organitzar-se i protestar contra l'assassinat d'un periodista d'investigació a Malta i un riu sec a Xile.