Ferran Romeu

Director

Ferran Romeu Sunyer és un cineasta de Barcelona. Va estudiar el grau de cinema i documental en la ESCAC i en el Met Film School de Londres. La seva primera pel·lícula, Històries de la Rabassada (2015) va ser reconeguda amb el premi a la millor pel·lícula en la secció Premiers Pas del festival suís Visions du Reel, l'any 2016. El seu treball mostra un interès per somiadors que viuen al marge de la societat com també pot veure's en el seu primer llargmetratge, Science Fiction (2024), produït amb el suport de Sundance DFP. És autor, entre altres obres, de La Passió de Barcelona (2018), així com Un dia en la Cuina del Sant Pau (2019), un curtmetratge que retrata a l'equip de la xef catalana Carme Ruscalleda. El seu treball ha estat presentat en altres festivals com: Visions du Réel, Docs Barcelona, Make Dox, Bucharest International DFF, San Francisco DFF, entre altres. Actualment és professor de documental en la ESCAC (2018-2022) i d'edició de cinema en Elisava.

Pel·lícules
Diversos directors

Science Fiction

Laurence Burton té un últim intent per assolir el seu somni de tota la vida: construir un avió alimentat exclusivament amb energia neta.

Francisco Forbes i Ferran Romeu

Science Fiction

En Laurence Burton té una última oportunitat per aconseguir el somni de la seva vida: construir una aeronau impulsada únicament amb energies renovables.