Eugenio López de Quintana

Atresmedia

Eugenio López de Quintana és Director de Documentació a ATRESMEDIA, el grup de comunicació líder a Espanya que treballa en televisió, ràdio, internet, cinema i producció audiovisual.

Eugenio és responsable de la definició estratègica de serveis, polítiques i procediments. Ha participat activament en la definició, desenvolupament i implementació de sistemes de gestió documental, va dirigir el disseny d'un nou programari, GAMMA, per a la gestió d'arxius multimèdia, i treballa en la implementació de solucions d'intel·ligència artificial per al processament automàtic de continguts audiovisuals.

Entre 1990 i 1998 va ser professor en la Universitat Carles III de Madrid, i ha impartit nombrosos cursos, dirigit tallers i seminaris en organitzacions acadèmiques i no acadèmiques. És autor de diversos articles, contribucions de llibres i ponències presentats en congressos nacionals i internacionals.

Ha estat President de l'Associació Nacional d'Informació i Documentació d'Espanya, SEDIC, i membre del Comitè Executiu de FIAT/IFTA.