Elena Subirà i Roca

Responsable de Relacions Institucionals, Internacionals i Captació de Fons

Elena Subirà i Roca és llicenciada en Humanitats i Periodisme i forma part des de fa 17 anys de l'equip de DOCSBARCELONA, on actualment és la responsable de Relacions Institucionals, Internacionals i Captació de Fons. Anteriorment ha estat responsable global del projecte, de l’àrea de comunicació i marketing i supervisora del seu procés d’expansió a Llatinoamèrica (Colòmbia i Xile).

És membre de l’Acadèmia Europea de Cinema i de la comissió de preselecció de documentals pels Premis Europeus del Cinema des del 2018; membre de la junta directiva de la coordinadora de festivals Catalunya Film Festivals, i coordinadora i docent del Mòdul de Promoció del Màster en Producció Executiva Audiovisual de la Universitat Ramon Llull – Blanquerna.

Ha format part de la Comissió dels Ajuts Selectius de Llargmetratges del Ministerio de Cultura, de la Comissió d'Ajuts a Festivals de l'Institut d'Estudis Baleàrics, de la Comissió de Valoració d'Obres de No Ficció de Laboral Cineteca (Principat Astúries), de la Comissió d’ajuts de projectes per TV i desenvolupament de l’ICEC.
Ha estat integrant del Comitè Executiu del Consell de Cultura de l'Ajuntament de Barcelona (2012 - 2015) i jurat en nombrosos festivals de cinema nacional i internacional.