David Matamoros

Productor

Productor cinematogràfic des de fa més de 20 anys. Ha produït des d'animació a ficció, passant pel documental. La seva aliança amb Lars Von Trier i Zentropa l’ha portat a estar tres vegades nominat al Oscars (En un mundo mejor, La Caza y Un Asunto real) i guanyar-lo amb la primera d'elles.

Habitual dels festivals internacionals de prestigi, amb pel·lícules com La Casa de Jack (Lars Von Trier), en la seva filmografia com a productor destaquen Menú desgustación, Evolution, Vulcania, Breve Historia del Planeta Verde i El hoyo, guanyadora de Toronto i Sitges, i la pel·lícula en llengua no anglesa més vista de la història de Netflix.

En 2019 s'embarca a codirigir Isaac al costat d'Ángeles Hernández, el seu primer llargmetratge de ficció. Ara mateix està rodant la pel·lícula d'animació Hanna y los Monstruos i Dalia y el libro rojo, mentre prepara Astronauta, el seu segon llarg, ara en solitari.

Ha escrit “Distribución Cinematográfica”, és professor en matèria de producció i expert en mercats internacionals i pitching.