Cecilia Lidin

Productora

Amb experiència en estudis cinematogràfics a la Universitat de Copenhaguen i una tesi final centrada en els desafiaments ètics del cinema documental, Cecilia Lidin ha treballat durant més de 20 anys en el camp del desenvolupament i finançament de documentals a nivell internacional. Va començar com loans officer a la primera oficina de programes MEDIA DOCUMENTARY seguit d'un lloc de promoció de curtmetratges i documentals a Filmkontakt Nord.

El 1998 Cecilia Lidin es va unir a l'equip d'EDN on, durant més d'una dècada, va ser responsable d'una gran quantitat dels molts tallers i esdeveniments de EDN com a organitzadora, tutora i moderadora.

Entre 2006 i 2009 va ser directora artística del Festival Internacional de Cinema d'Odense i de 2009 a 2011 va compartir el lideratge de EDN amb Hanne Skjødt. De 2011 a 2015, Cecilia Lidin va ser consultora de documentals al The Swedish Film Institute, i des de 2015 fins a desembre de 2020 va ocupar el mateix lloc al The Danish Film Institute.

Va ser una de les programadores de la secció documental de Nordisk Panorama 2020, i continua com curator i consultora freelance.