Catherine Olsen

Productora executiva

Experta internacional en documentals, Productora Executiva de documentals per a la CBC News Network (Canadà) i Commissioning Editor de “The Passionate Eye”

Catherine Olsen és productora executiva de documentals per a la CBC News Network i Commissioning Editor d’un dels programes de sèries documentals de més èxit i de gran prestigi a Amèrica del Nord “The Passionate Eye”. Catherine va ajudar a desenvolupar-la fa 22 anys amb una selecció dels millors documentals del món, els més provocatius i creatius de temàtiques polítiques i socials. The Passionate Eye porta 8 anys en antena. Catherine té molta experiència en el mercat internacional, i exerceix també com a moderadora, mentora i assessora en tallers documentals.

Catherine és un dels membres fundadors del Festival canadenc de documentals Hot Docs, i durant molts anys, membre del seu consell assessor internacional. Va començar la seva carrera com a càmera i editora, i des de llavors ha treballat com a periodista, presentadora, redactora, directora i productora de documentals a la televisió. Alguns dels documentals que ha produït o adquirit han guanyat Oscars, Emmys, Geminis canadencs, BAFTAs… Alguns títols de “The Passionate Eye” que es podrien destacar són: “Up the Yangtze”, “Shake Hands with the Devil”, “Reel Injun”,”Sex Slaves”, entre altres.