Angela Bosch

Asesoria i Consultoria Audiovisual

Angela Bosch compta amb més de 25 anys d'experiència en el sector audiovisual. Ha estat Executiva i Experta en vendes Internacionals per a les millors empreses productores nacionals durant els anys 90.
Ha estat Directora de Continguts per a una Televisió de Pagament americana, liderant un equip de més de 25 persones, i també ha treballat amb les administracions públiques regionals i nacionals.
Ha dirigit empreses i consorcis de promoció exterior en diferents comunitats autònomes espanyoles. I ha aconseguit objectius notables a destacar en quant visibilitat, premis, inversions i distribució comercial.
El principal objectiu de l'Angela Bosch com a assessora és la cerca i optimització dels recursos segons les necessitats de cada productor. Entre els seus serveis ofereix una fluida relació amb les administracions públiques i una àmplia relació de contactes amb els professionals audiovisuals espanyols i europeus, fruit de la seva experiència i que avalen la seva trajectòria.
Des del 2015, membre executiu i vocal de l'Acadèmia de Cinema Europeu (EFA), representant a Espanya i Portugal i tècnic expert en audiovisual per a l'Institut de Comerç Exterior d'Espanya (ICEX).
Actualment assessora a productors audiovisuals independents i joves talents en finançament, distribució, promoció i Festivals.